Aflopende Annuleringsverzekering

Sluit een Aflopende Annuleringsverzekering op maat. Je kunt kiezen voor een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

De Annuleringsverzekering geldt voor vertrek én tijdens de vakantie. Je bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Let op: je kunt alleen een beroep doen op jouw kortlopende annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de annuleringsverzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Waarom een Allrisk Annuleringsverzekering?

Met een Allrisk Annuleringsverzekering bepaal je zelf om welke reden je de vakantie annuleert of eerder beëindigt. Zo kun je de vakantie bijvoorbeeld annuleren wegens (mogelijke) aanslagen en natuurrampen zoals orkanen en vulkaanuitbarstingen. De Allrisk Annuleringsverzekering vergoedt dan 75% van de annuleringskosten. In de voorwaarden lees je wat je vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Aflopende Annuleringsverzekering? Stuur ons een bericht of bel 0251-745634 (ook in het weekend bereikbaar).

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

06 22 310 380
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden