Aflopende reisverzekering

De aflopende reisverzekering voor wintersport, zonvakantie of stedentrip

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Aflopende Reisverzekering is er voor elke vakantie en elke reis. En dankzij alle extra’s bepaal je helemaal zelf wat je wel en niet verzekert.

Altijd een aflopende reisverzekering op maat

Je kunt de Aflopende Reisverzekering zelf samenstellen. Je kiest voor Europadekking of Werelddekking. Vervolgens kun je kiezen uit Basis, Comfort of Optimaal.

Basis
Met de Basis-reisverzekering ben je standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kun je uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten en skiën en snowboarden. Voor de aanvullende dekkingen die je kiest, betaal je een lage premie.

Comfort
Met de Comfort-reisverzekering ben je verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die je zelf kiest — zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Optimaal
Wil je geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering perfect voor jou. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt jouw bagage zoek, dan vergoedt de verzekeringsmaatschappij de nieuwwaarde van jouw bagage wanneer je spullen maximaal 2 jaar oud zijn. Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

Premie berekenen en direct online afsluiten

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

06 22 310 380
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden