Invalidenvoertuigverzekering

Als je een invalidenvoertuig hebt, dan ben je verplicht om een WA-verzekering voor het invalidenvoertuig af te sluiten. Breng je met jouw invalidenvoertuig schade toe aan anderen? Dan ben je hiervoor verzekerd.

De Invalidenvoertuigverzekering is voor open invalidenvoertuigen, zoals een rolstoel of een scootmobiel en overdekte invalidenvoertuigen. Naast verplichte WA-verzekering kun je ook een Cascoverzekering (All Risk) afsluiten. Hiermee ben je verzekerd voor diefstal en beschadiging van het invalidenvoertuig.

De premie voor de WA-verzekering hangt onder andere af van schades die je eerder heeft gehad. Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe meer korting je krijgt op de premie.

Hulp nodig bij het afsluiten van een verzekering? Neem contact met ons op of bel voor persoonlijk advies 0251-745634.

Eigen risico
Bij de WA-verzekering heeft u geen eigen risico. Bij de Cascoverzekering geldt een eigen risico van € 100,- per gebeurtenis.
LET OP: Er geldt een extra eigen risico van € 750,- bij schade door een bestuurder die jonger is dan 24 jaar op de WA-verzekering en op de Cascoverzekering. Dit eigen risico geldt niet als de bestuurder die bij ons bekend is als de hoofdbestuurder jonger is dan 24 jaar.

Aanvullende verzekeringen

  • Rechtsbijstand

Op zoek naar een goede Invalidenvoertuigverzekering tegen een aantrekkelijke premie? 

Ben je op zoek naar een verzekering voor jouw invalidenvoertuig? Neem dan contact met ons op!

Alle premies op onze website proberen wij actueel te houden, maar het kan voorkomen dat de werkelijke premie afwijkt. Dit komt doordat er regelmatig wijzigingen plaats vinden bij verzekeringsmaatschappijen. Vraag ons altijd naar het huidige premie tarief!

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

+31251745634
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden