Auto verzekeren als je onder bewind staat

Een auto verzekeren als je onder bewind staat, kan een lastige kwestie zijn. Ook als bewindvoerder krijg je vaak van de verzekeringsmaatschappij te horen dat ze liever niet met een bewindvoerder samen werken.

SmitVerzekert biedt de mogelijkheid om auto’s van mensen die onder bewind staan wél te verzekeren. Regelmatig komt het voor dat een verzekeraar, zoals Allianz Direct, FBTO, HEMA of InShared, de verzekering niet accepteert vanwege schadeverleden, betalingsachterstanden, geschillen of aanraking met justitie. Of de verzekering wordt beëindigd omdat de verzekeraar en bewindvoering ‘niet goed samen gaan’.

Ook kan het zijn dat de autoverzekering niet wordt geaccepteerd vanwege een negatief aantal schadevrije jaren of dat een andere verzekeraar de verzekering heeft geweigerd of opgezegd en er een melding op je naam staat. De Vereende (voorheen Rialto) kan uitkomst bieden, maar misschien kunnen wij iets voor je betekenen.

Auto verzekeren verplicht

Je bent verplicht om een voertuig met kenteken te verzekeren en wellicht kunnen wij de oplossing bieden. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Offerte aanvragen

Ben je de bewindvoerder en wil je een auto verzekeren neem dan contact met ons op!

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

+31251745634
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden