Ons kantoor

Het assurantiekantoor SmitVerzekert BV behartigt jouw belangen op het gebied van verzekeringen. Wij onderzoeken welke verzekeraar het beste aanbod heeft. De verzekering moet niet alleen goedkoop zijn, maar ook een goede dekking bieden.

Onafhankelijk en persoonlijk advies

SmitVerzekert BV is gespecialiseerd in schadeverzekeringen. Wij kunnen je de beste oplossing bieden voor al jouw verzekeringen, zowel particulier en zakelijk. Bij ons kun je rekenen op onafhankelijk en persoonlijk advies op maat.

Sander Smit

Sander Smit – Verzekeringsadviseur


Kwaliteitswaarborgen

AFM_logoDe AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.
www.afm.nl

kifid_logoOns kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van je, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).
www.kifid.nl

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

+31251745634
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden