Verzekeringen

Je verzekert je om een hele simpele reden. Je wilt er zeker van zijn dat als jou of je bezittingen iets overkomt, er geld beschikbaar is om de schade te vergoeden, waardoor er geen financiële problemen ontstaan. Verzekeren is dus eigenlijk een heel eenvoudig principe. Je betaalt een bepaald bedrag per maand en de maatschappij betaalt schadevergoeding voor schade aan iets waarvoor je je verzekerd hebt.

Met een pakketverzekering stel je een persoonlijk pakket samen. Zo kun je in het pakket de belangrijkste en noodzakelijke schadeverzekeringen onderbrengen. Overleg met ons welke verzekeringen dat voor jou zijn. Zo heb je de zekerheid goed, compleet en overzichtelijk verzekerd te zijn bij één adviseur.

Hulp nodig? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en bel 0251-745634.

Verzekering voor mensen onder bewind

Wil je een verzekering afsluiten en sta je onder bewind? Bij ons kan je onder andere een auto verzekeren als je onder bewind staat.

Hulp Na Ongeval

Ben je gewond geraakt na een verkeersongeval en heb je hulp nodig? Wij bieden Hulp Na Ongeval.

Rechtsbijstand Abonnement

Via SmitVerzekert BV kun je een rechtsbijstand abonnement afsluiten voor juridische diensten. Voor een klein bedrag per maand krijg je onbeperkt gratis juridisch advies voor het hele gezin over nagenoeg alle denkbare juridische kwesties en vragen.

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

+31251745634
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden