Inboedelverzekering

Een huis wordt pas een thuis door alle spullen die je erin verzamelt. Die verzeker je tegen uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. Je kunt zelf aanvullende dekkingen kiezen, dus een betaalbare inboedelverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar.

Gegarandeerd niet onderverzekerd

Wil je zeker weten dat je niet onderverzekerd bent? Vul een inboedelwaardemeter in en je bent 5 jaar lang gegarandeerd niet onderverzekerd. Bij schade dus altijd goed verzekerd.

De inboedelverzekering op maat

Een betaalbare inboedelverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. Je kunt je inboedelverzekering naar wens uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen.

Aanvullende elektronicadekking

Met een inboedelverzekering verzeker je de spullen in je huis.Maar je neemt ook spullen mee naar buiten. Met name mobiele elektronische apparaten en ook dan wil je dat die goed verzekerd zijn. De aanvullende elektronicadekking zorgt daarvoor en dus kun je die als aanvulling op je inboedelverzekering kiezen. Wij helpen je graag bij het kiezen van een geschikte elektronicadekking als aanvulling op je inboedelverzekering.

Fietsverzekering

Je kunt je inboedelverzekering uitbreiden met een aanvullende fietsverzekering. Die geeft een complete dekking voor schade aan je fiets of wanneer die gestolen wordt.

Je kunt je eigen fiets en die van je gezinsleden op die manier prima verzekeren.

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

+31251745634
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden