Reisverzekering

Jouw vakantieplezier bescherm je het beste met een goede doorlopende reisverzekering. Diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden, een ongeval. Het zijn zaken die je vakantie goed kunnen verpesten. En je vaak veel geld kosten. Je vakantie of reis moet dus goed verzekerd zijn. En dat doe je bij ons met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling.

De doorlopende reisverzekering op maat

Een betaalbare doorlopende reisverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. Je kunt je doorlopende reisverzekering naar wens samenstellen met verschillende dekkingen.

Basisdekking

Iedereen neemt op reis spullen mee. Naast de basisdekking maakt de bagagedekking daarom standaard deel uit van onze doorlopende reisverzekering.

Daarnaast kun je de doorlopende reisverzekering uitbreiden met een of meer van de volgende aanvullende verzekeringen :

Ongevallen

Een ongeval tijdens reis of vakantie kan zomaar gebeuren. Met de aanvullende ongevallenverzekering krijg je een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval tijdens vakantie of reis.

Medische kosten

Kom je tijdens je vakantie in een buitenlands ziekenhuis terecht, dan krijg je te maken met onverwachte medische kosten. Met deze aanvullende verzekering worden deze kosten vergoed.

We gaan er dan wel van uit dat je in Nederland een zorgverzekering hebt.

Annulering

Je reis kan om verschillende redenen niet doorgaan terwijl er wel geboekt is. Een annuleringsverzekering biedt dan uitkomst. Die annuleringsverzekering is op verschillende manieren af te sluiten, zodat die perfect past bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Hulpverlening vervoer

Op weg naar je vakantiebestemming met eigen vervoer kunnen er situaties ontstaan die je vakantie of reis vertragen of onmogelijk maken. Je auto of de bestuurder kan uitvallen waardoor vervangend vervoer nodig wordt. Met deze aanvullende verzekering heb je recht op hulpverlening en worden onder andere de kosten van vervangend vervoer vergoed.

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

+31251745634
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden