Aansprakelijkheid

Schade die je aan een ander toebrengt en waarvoor jij verantwoordelijk bent, wordt vergoed als je een particuliere aansprakelijkheidsverzekering hebt. Die aansprakelijkheid geldt voor schade die je zelf aan een ander toebrengt, maar ook als die door je kinderen of je huisdier wordt veroorzaakt. En gaat het om letselschade, dan lopen de kosten snel op. Je aansprakelijkheid moet dus goed verzekerd zijn. En dat doe je bij ons met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling.

De aansprakelijkheidsverzekering op maat

Een betaalbare aansprakelijkheidsverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar. Je kunt je aansprakelijkheidsverzekering naar wens samenstellen met verschillende aanvullende dekkingen.

Verzekerd bedrag

Voor welk bedrag wil je de aansprakelijkheid verzekeren? Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden. Maar omdat het aansprakelijkheidsrecht vaak door rechterlijke uitspraken wordt bepaald, is een bedrag van minimaal € 1 miljoen aan te bevelen.

Gezinssamenstelling

Woon je alleen of juist met een groot gezin? Je kunt je aansprakelijkheidsverzekering helemaal op je eigen situatie afstemmen, waardoor je die op maat kunt afsluiten.

Jaag je?

De aansprakelijkheid van mensen die jagen is bij wet geregeld. Jaag je? Dan kun je de aansprakelijkheidsverzekering daarop afstemmen.

Eigen risico

Bij de aansprakelijkheidsverzekering betaal je bij schade standaard geen eigen risico. Maar je kunt er vrijwillig wel voor kiezen, waardoor je een interessante premiekorting verdient.

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

+31251745634
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden