Rechtsbijstand abonnement

Via SmitVerzekert BV kun je een rechtsbijstand abonnement afsluiten voor juridische diensten. Voor een klein bedrag per maand, krijg je onbeperkt gratis juridisch advies voor het hele gezin over nagenoeg alle denkbare juridische kwesties en vragen. Of het nu gaat om je baan, gezin of aankopen. Ook wanneer je van tevoren wil weten hoe je iets moet aanpakken. Voorkomen is immers vaak beter dan genezen.

Hiervoor stellen wij een vast juridisch contactpersoon van Ahrends Rechtsbijstand ter beschikking voor al je juridische vragen en adviezen. Op deze manier kan hij je sneller van dienst zijn en is hij altijd volledig op de hoogte van je situatie. Voor korte vragen staat hij meteen voor je klaar, dat hoort bij de service. Wordt een akkefietje groter, dan meld je de zaak aan. Heel eenvoudig, digitaal met een online aanmeldformulier. Binnen twee werkdagen wordt er contact met je opgenomen en gaat de rechtsbijstand voor je aan de slag.

Rechtsbijstand abonnementen zijn af te sluiten voor:

 • 1 jaar € 18,95 per maand (inclusief BTW)
 • 3 jaar € 17,95 per maand (inclusief BTW)

Rechtsbijstand abonnement afsluiten

Binnen het rechtsbijstand abonnement heb je voor het hele gezin recht op:

 • Gratis en onbeperkt advies bij juridische geschillen, conflicten etc.;
 • Gratis preventief advies als er nog geen juridisch geschil of conflict is, maar je wel een juridische vraag of juridisch advies nodig hebt;
 • Een vast contactpersoon die je rechtstreeks kunt benaderen. Op deze manier kan Ahrends Rechtsbijstand een snellere dienstverlening garanderen en zijn zij tevens altijd op de hoogte van de situatie;
 • Directe dekking vanaf de eerste dag, zonder inloopperiode;
 • Hoogopgeleide en ervaren juristen die voor je klaar staan;
 • Korting op aangesloten mediatiors;
 • Korting op aangesloten notariskantoren;
 • Korting op aangesloten externe specialistische advocaten;
 • Hoogwaardige service en snelle responstijden.

Nagenoeg alle meest voorkomende vragen en adviezen vallen onder de eerstelijns dienstverlening en kunnen meestal gelijk worden opgepakt en opgelost. In sommige gevallen wordt de zaak uitgebreider en wil je bijvoorbeeld dat er een procedure wordt gestart bij de kantonrechter. Dit valt onder de tweedelijns dienstverlening. Voor de uitgebreidere zaken, zoals rechtszaken, het opstellen of toetsen van omvangrijke documenten etc. is de dienstverlening in principe onbeperkt*.

Ahrends Rechtsbijstand staat graag voor je klaar. Met de juridische ondersteuning sta je stevig in je schoenen om een oplossing te bereiken of erger te voorkomen. Een team van meer dan 500 specialisten aan jouw zijde is immers een hele zorg minder.

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

+31251745634
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden