Autoverzekering

Verzeker je auto tegen uitstekende voorwaarden. Met een prima schadeafhandeling en een korting die kan oplopen tot 80%. Je kunt zelf aanvullende dekkingen kiezen, dus een betaalbare autoverzekering op maat is voor iedereen bereikbaar.

Veilig en schadevrij rijden wordt beloond! Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe hoger de korting, die kan oplopen tot wel 80%. Bij ons betaal je geen eigen risico als je de schade laat repareren bij een met ons samenwerkend autoschadeherstelbedrijf bij je in de buurt.

Je kunt je autoverzekering naar wens samenstellen met verschillende dekkingen.

Premie opvragen

Wettelijke aansprakelijkheid

De basis van onze motorverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering. Die zorgt ervoor dat wanneer je aansprakelijk bent voor schade, die je aan een ander in het verkeer toebrengt, verzekerd is. Europese richtlijnen schrijven voor dat de aansprakelijkheid voor zaakschade (schade aan spullen) voor maximaal € 2.500.000,- verzekerd moet zijn en voor letselschade (schade aan mensen) € 5.600.000,-. Uiteraard voldoet onze WA verzekering hier volledig aan. Je aansprakelijkheid als automobilist voor schade toegebracht aan andere weggebruikers is dus prima verzekerd.

Casco

De schade die ontstaat aan je eigen auto kun je prima verzekeren met een uitgebreide cascoverzekering. Heb je een wat oudere auto dan is de beperkt cascoverzekering een voordelige keuze voor je. Welke cascoverzekering voor jou het beste is, bespreek en overleg je met ons.

Bonusbeschermer

Als je de Bonusbeschermer op je autoverzekering bijsluit, dan hou je na een geclaimde schade in het volgende verzekeringsjaar dezelfde korting voor schadevrij rijden. Je kunt de Bonusbeschermer een keer per jaar gebruiken.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Door allerlei maatregelen van de overheid neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden in het verkeer, maar er gebeuren nog steeds veel verkeersongevallen. Met een Ongevallen Inzittendenverzekering zorg je ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de inzittenden die je met je auto vervoert onverhoopt bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. Je kunt kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen voor blijvende invaliditeit en voor overlijden. Samen kunnen we overleggen welke combinatie voor jou de beste keuze is.

Schadeverzekering voor inzittenden

Door allerlei maatregelen van de overheid neemt het aantal verkeersdoden gelukkig af en stabiliseert het aantal gewonden in het verkeer, maar er gebeuren nog steeds veel verkeersongevallen. Met een Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI) verzeker je de letselschade en de schade aan de spullen van de inzittenden die je met je auto vervoert wanneer die onverhoopt bij een verkeersongeval betrokken raken. Je kunt kiezen om de SVI voor € 500.000,- of voor € 1.000.000,- af te sluiten.

Rechtsbijstand

Het weggebruik is een bron van juridische conflicten. Dus bewijst een rechtbijstandverzekering al snel zijn waarde. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering geeft je juridische hulp bij het verhalen van verkeerschade. De uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een auto. Ook hier geldt dat wij je graag helpen bij het kiezen van een geschikte rechtsbijstandverzekering.

Pechhulp

De pechhulpdekking zorgt ervoor dat je bij pech onderweg wordt geholpen en zo snel mogelijk weer mobiel bent. De pechhulpdekking kun je afsluiten voor Nederland of voor binnen Europa.

Premie opvragen

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

+31251745634
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden