Onafhankelijk en persoonlijk advies

SmitVerzekert BV is specialist op het gebied van schadeverzekeringen en biedt onafhankelijk en persoonlijk advies, afgestemd op jouw situatie en rekening houdend met jouw wensen. Ongewenste financiële risico’s kunnen worden afgedekt en overlappingen tussen verschillende polissen zullen worden voorkomen.

Veranderingen in je persoonlijke situatie, zoals gezinsuitbreiding of verhuizing, kunnen betekenen dat de verzekeringen niet meer passen bij jouw persoonlijke omstandigheden. SmitVerzekert zorgt er dan voor dat de verzekeringen met je mee veranderen. Het enige dat je hoeft te doen, is ons op de hoogte te stellen van de eventuele wijzigingen en wij zorgen ervoor dat het verzekeringspakket wordt aangepast naar de huidige situatie. Uiteraard zijn wij volledig onafhankelijk van alle aanbieders.

Voordelen van onafhankelijk en persoonlijk advies

Meerdere verzekeringen bieden eenzelfde soort dekking aan. Hierdoor kan het afsluiten van een extra verzekering dus overbodig zijn, omdat een andere verzekering deze kosten al dekt. SmitVerzekert biedt de beste oplossing voor al jouw verzekeringen, zowel particulier en zakelijk. Bij ons kun je rekenen op onafhankelijk en persoonlijk advies op maat. Hierbij letten wij op dubbele verzekeringen, onder- of oververzekering en eventueel overbodige verzekeringen. En heb je een goede verzekering lopen, maar doen zich door veranderingen in de markt of in jouw leefsituatie betere oplossingen voor? Dan zullen wij jou een andere verzekeraar aanbieden met een betere prijs/kwaliteit verhouding.

Bij ongevallen en schades kunnen wij je direct ondersteunen. Voor letselschade bieden wij Hulp Na Ongeval.

Wil jij ook onafhankelijk en persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor SmitVerzekert? Omdat je de aandacht krijgt die jij verdient!

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

+31251745634
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden