All Risk Autoverzekering

Een All Risk Autoverzekering met uitstekende voorwaarden en een korting die kan oplopen tot 80%! Je kunt de verzekering naar eigen wens samenstellen met verschillende aanvullende dekkingen.

Premie opvragen All Risk Autoverzekering

Wettelijke Aansprakelijkheid

De basis van onze All Risk Autoverzekering is de wettelijk verplichte WA verzekering, de schade die je met je auto toebrengt aan een derde.

All Risk

Schade aan je eigen auto is verzekerd met een uitgebreide All Risk Autoverzekering.

Bonusbeschermer

Als je bij de All Risk Autoverzekering een Bonusbeschermer sluit, dan hou je na een geclaimde schade in het volgende verzekeringsjaar dezelfde korting. De Bonusbeschermer kan één keer per jaar worden gebruikt.

Ongevallenverzekering voor Inzittenden

Een Ongevallen Inzittendenverzekering (OI) biedt dekking voor de inzittenden die bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. Je kunt kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen voor blijvende invaliditeit en voor overlijden.

Schadeverzekering voor Inzittenden

Met een Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI) verzeker je de letselschade en de schade aan de spullen van de inzittenden die bij een verkeersongeval betrokken raken. Je kunt kiezen voor een verzekerd bedrag van € 500.000,- of voor € 1.000.000,-

Rechtsbijstand

De Verhaalsrechtsbijstand geeft je juridische hulp bij het verhalen van een verkeerschade. De uitgebreide Rechtsbijstandverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een auto.

Pechhulp

De pechhulpdekking zorgt ervoor dat je bij pech onderweg wordt geholpen en zo snel mogelijk weer mobiel bent. De pechhulpdekking is afhankelijk van de leeftijd van het voertuig en kun je afsluiten voor Nederland of voor binnen Europa.

Premie opvragen All Risk Autoverzekering

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

+31251745634
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden