Driewielscooter verzekeren

De MP3-scooter van Piaggio, met twee wielen voorop, is een erg populaire motorscooter, vooral onder de jongere generatie. Afhankelijk van het model valt de verzekering voor de driewielscooter onder de motorverzekering of de motorscooterverzekering.

Voor de eerste modellen van Piaggio heb je een motorrijbewijs nodig, maar voor de LT-modellen is een B-rijbewijs (mits afgegeven voor 19-01-2013) voldoende.

Piaggio MP3 LT verzekeren

Heb je een Piaggio MP3 LT gekocht en ben je op zoek naar een motorscooterverzekering? SmitVerzekert biedt een betaalbare Piaggio MP3 LT verzekering op maat.

Offerte aanvragen

Piaggio MP3 verzekeren

Heb je een Piaggio MP3 gekocht en ben je op zoek naar een motorverzekering? Bij ons kun je de Piaggio M64 verzekering online berekenen en direct afsluiten. Bij het afsluiten van de Piaggio M64 verzekering wordt wel gevraagd naar de datum motorrijbewijs van de regelmatige bestuurder. Wil je liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Premie berekenen

Dekking Driewielscooter verzekering

Je kunt de driewielscooter WA, WA beperkt Casco of All Risk verzekeren. Daarnaast zijn er aanvullende dekkingen mogelijk, zoals een schadeverzekering opzittenden, helm en of kleding, rechtsbijstand en pechhulp voor je eigen of buiten je woonplaats. De All Risk verzekering kun je nog uitbreiden met 3 jaar aankoopgarantie.

Contact

SmitVerzekert logo
De Trompet 1945
1967 DB  Heemskerk

+31251745634
0251 - 745634
info@smitverzekert.nl

Schade melden